top of page
Image by Jay Wennington

Корпоративни
Food Nomads

Изберете едно различно и интересно тиймбилдинг събитие за Вашите служители и колеги! Всички наши маршрути включват вълнуващи дейности, които осигуряват неповторимо изживяване, посветено на храната и напитките, с отношение и уважение към местната култура, история и околна среда.

​Споделете своята концепция, описание и изисквания за мястото, на което искате да организирате следващото фирмено пътуване и нашият екип ще организира всичко – от хотелско настаняване, транспорт и оформяне на цялостната програма, до организиране на уникални преживявания, които вашият екип, служители и партьори ще помнят дълго.

Image by Ana Gabriel

Персонализирани
приключения

Програмата на всяко едно от съществуващите ни пътешествия може да бъде персонализиранa спрямо Вашите дати, бюджет, брой служители и лични предпочитания.

Wine and Cheese

Ваучери за служители и партньори

Подарете преживяване! Можете да предоставите  ваучер за наше съществуващо пътешествие или отделно преживяване като подарък на Ваши служители или партньори.

Ваучерите могат да бъдат както пресонални, така групови (за екипи от различен мащаб).

Picking Purple Grapes

Tailor-made тиймбилдинг
пътувания

Ако искате да опознаете конкретна дестинация в България, можем да организираме индивидуално кулинарно пътешествие, в което всяка част е персонално съобразена с Вашите желания.

 

Свържете се с нас

Научете повече за корпоративните ни оферти. Ще се радваме да отговорим на Вашите въпроси свързани с нашия кулинарен туризъм и да изготвим решение, съобразено с Вашите цели, естество на бизнеса, брой служители и бюджет!

Благодарим Ви!

bottom of page