top of page
DSC_8754.jpg

Корпоративни
приключения с вкус

Изберете едно различно и интересно тиймбилдинг събитие за Вашите служители и колеги! 

Ние организираме бутикови събития, вечери и тиймбилдинг активности, като винаги се фокусираме върху вкусната, иновативна храна и висококачествените напитки.
 

Открийте как нашите внимателно подбрани кулинарни изживявания могат да засилят екипната работа и да създадат трайни и неповторими спомени за Вашата организация и клиенти!

DSC_8594.jpg

ТИЙМБИЛДИНГ
АКТИВНОСТИ

Изберете едно различно тиймбилдинг събитие - дали дегустация на вино, джелато уъркшоп или готварски мастър клас, ние предоставяме иновативни и забавни начини да съберете Вашия екип, да подобрите комуникацията и да създадете незабравими общи спомени.

057_WF_-0919_V1_final.jpg

УСЛУГИ 
ЗА ОФИСА

Пренесете вкуса и удоволствието от ресторанта в офиса. Организираме корпоративни обяди и кулинарни изненади, за да разчупим ежедневието и да направим работното Ви място по-приятно и вдъхновяващо.

 

DSC_8528.jpg

БИЗНЕС ВЕЧЕРИ И
СЪБИТИЯ

Впечатлете Вашите партньори и колеги с изискани кулинарни изживявания и лично отношение. Съчетайте бизнеса с удоволствие в уникална обстановка, където всеки детайл е внимателно подбран, за да подчертае стойността и стила на Вашата компания.

057_WF_-2523_V1_final.jpg

КОРПОРАТИВНИ 
ПЪТУВАНИЯ

Предлагаме вдъхновяващи преживявания на уникални места. Ние съчетаваме живописни дестинации с вълнуващи кулинарни и винени изживявания, за да създадем пътуване, което ще сплоти колегите Ви ще впечатли Вашите партньори.

 

Свържете се с нас

Научете повече за корпоративните ни оферти. Ще се радваме да отговорим на Вашите въпроси свързани с нашия кулинарен туризъм и да изготвим решение, съобразено с Вашите цели, естество на бизнеса, брой служители и бюджет!

Благодарим Ви!

EF-blue.png
Logo.png
Logo_Taopatch_2020_colori_1200x1200.png
Dig-ins-hub.jpg
d97d83_f3ce5858779147b6b96e7001f0c47fb4~mv2.png

Наши клиенти вече бяха

bottom of page