top of page
Green Watercolor Thank You Card (1).png

Barcelona

For the upcoming holidays, we have prepared a gift box with Easter-themed products to complement your festive table. Suitable as a gift or for personal use, we hope they bring a lot of good emotions!

IMG_1469_edited_edited_edited_edited.jpg
dsf_edited_edited_edited.jpg

Here's what's included in the box: 

Дизайнерски керамични чашки за яйце/еспресо

Две дизайнерски многофункционални керамични чашки, които могат да бъдат използвани както за поставка за яйце, така и за еспресо. Ръчно изработени в Португалия, в различни пролетни цветове тези чашки ще добавят нотка уникалност и настроение към всяка маса.

Бутилка червено вино Драгомир Сарва Рубин

Сарва е емблематична серия за винарска изба Драгомир, включена в стоте най-добри винарни в света. Виното Сарва Рубин е направено с идеята да разкрие плодовия и по-лек характер на българския сорт Рубин. Перфектно се съчетава с Великденските ястия, а какво по-хубаво от това да посрещнете празника с близките Ви и с хубаво българско червено вино?

Шоколадови Easter egg
pop cakes

Три броя домашно направени яйца, обвити в шоколад и с пълнеж от три невероятни вкуса - козунак, лешник със солен карамел и шоколадово брауни. Облизването на пръстите е гарантирано.

Винен журнал
Food Nomads

Всеки запален винолюбител трябва да притежава дегустационен бележник, в който да записва впечатленията си от дадено вино. Нашият журнал е с бели страници, за да позволява лесно, бързо и неангажиращо да водиш своите бележки по начина, по който искаш. 

Prices

Bank transfer details:

Company:Food Nomads Ltd
IBAN
: BG72STSA93000029335474
BIC: STSABGSF

Basis for translation: Easter box Name and Surname

*The price does not include delivery. Boxes are shipped after payment is received.

Register your interest

Начин за доставка:
Изпращане на кутията:
Опции за плащане

Thank you!

bottom of page