top of page
Sunset Over Forest

За независимия Food Nomad

Екипът на Food Nomads предлага услуга за планиране на индивидуално пътуване, за да Ви помогне да изживеете едно незабравимо приключение без седмици планиране и стрес. 


Ние ще поемем цялата организация и ще Ви предложим едно пътуване спрямо нашите отличителни Food Nomads критерии -  експертно планирани маршрути с бутиково настаняване и фокус върху местната храна и напитки. 


Вие ни задайте дати и бюджет, а ние ще изготвим личното Ви пътуване от начало до край – транспорт, настаняване в бутикови хотели и разбира се - най-добрите ресторанти, винарни и интересни забележителности и приключения. 

Seasoning Edamame

Персонализиранe на Food Nomads дестинации

Можем да персонализираме всяка една от съществуващите ни дестинации спрямо вашите конкретни нужди. Ще изготвим пътуването спрямо Вашите изисквания – дати, бюджет, повод, интереси и ще ви гарантираме едно специално кулинарно пътешествие с лично отношение и персонализирани преживявания. 

 

Подарете приключение

За всеки, който се чуди какво да подари на любимите си хора, кулинарните ни приключения са идеалното изживяване, което ще остави незабравим спомен. Food Nomads изготвя специални подаръчни ваучери както на организираните, така и на индивидуално изготвените ни пътувания. Свържете се с нас и заедно ще изготвим перфектното пътешествие.

bottom of page