top of page
download (4).png

Организирани
Приключения

Taste & Wander

Добре дошли в кулинарно-винените приключения "Taste & Wander" - вашият билет за едно незабравимо вкусово пътешествие, с което да опознаете и преоткриете красотата на България чрез храната и виното.

Специално организирани за малки групи от 12 човека, нашите пътувания ви предоставят интимността и възможността да изживеете тези преживявания с нови приятели, които споделят вашата любов към храната, виното и пътешествията.

Присъединете се към нашите "Taste & Wander" приключения и се потопете в света на вкусовете, откривайки нови кулинарни изживявания и създавайки спомени, които ще ви останат завинаги.

Предстоящи приключения

Пътуването с Food Nomads е различно.

Тук храната като изживяване е не просто част, а главен герой на приключението.

Пътуването с Food Nomads е уникално и различно от всичко, което сте преживявали.

 

Тук храната и виното не са просто част от пътешествието, а главен герой. Ние се стремим да ви предоставим изключително изживяване, което включва наслада, спокойствие и бохемски дух. 

 

Пътуваме в малки групи от по 12 foodie-та. Целим да събираме хора, които споделят обща любов към хубавата храна и вино, защото всяко изживяване е по-красиво, по-вкусно и по-хубаво, когато е споделено.

 

От посещения на бутикови винарни и автентични ресторанти до работилници с местни производители - всички наши маршрути включват вълнуващи дейности, които осигуряват неповторимо изживяване, посветено на храната и напитките, с отношение и уважение към местната култура, история и околна среда.

 

С нас ще откриете дестинацията по един нов, различен начин и ще я изживеем заедно чрез храната - кулинарен туризъм за ценители.

Какво е включено в нашите турове?

DSC00893-HDR-scaled.jpg

Бутиково
Настаняване

viber_image_2023-06-25_15-10-42-512.jpg

Уроци по готварство и работилници

057_WF_-5126_V1_final_edited.jpg

Селекция от най-добрите и автентични места за хранене

5d7ab147-8d84-4f70-8520-7ebe859b54c9.jpg

Среща с местни производители

DSC_8594.jpg

Дегустации и
винен туризъм

420b16aa-a80b-4548-9a35-76f741729fa0.jpg

Лично отношение и внимание към всеки детайл 

download (2).png

Персонализирани приключения

При интерес можем да организираме индивидуално пътуване специално за вас и компания ви, където всичко ще бъде съобразено с вашите желания и предпочитания.

 

Вашето удоволствие е наш приоритет, затова ще се радваме да създадем уникално и незабравимо изживяване, което да отговаря точно на очакванията ви.

bottom of page