top of page
Untitled design.png

Taste of the
Black Sea

Представяме ви две ексклузивни морски pop-up вечери в Лозенец, вдъхновени от любимото Черноморие и носталгичните вкусове, които го отличават.
 

На тези две pop-up вечери ще ви предложим изискано пет степенно меню, създадено от главния готвач на ресторант Бохо - Мюзейен. Менюто ще ви отведе на вълнуващо вкусово пътешествие из Черноморието, на което ще (пре)откриете вкусовете, с които всички свързваме Черноморието - топъл геврек на плажа, задушени миди, варена царевица или пък фунийка вестник с черноморски скариди. Всяко едно ястие ще бъде умело съчетано с безкомпромисните вина на винарско имение Санта Сара, а техен представител ще ви разкрие тайните на Черноморския тероар.
 

Вечерите ще се проведат на “тайната тераса на Бохо” - красива и уединена тераса с панорамна гледка над морето, специално декорирана за събитието. Ще седнем заедно, на дълга маса под звездите споделяйки общо кулинарно изживяване. Тази атмосфера ще ви даде възможност да се запознаете с нови любопитни хора и ще придаде на вечерта допълнителен чар и вълнение.

Очакваме ви!

Детайли

Кога? Петък, 28.07  & Събота, 29.07 от 20:00ч.

Къде? Тайната тераса на Бохо Лозенец :)
 

Колко? ​150 лв.

Начин на плащане: банков превод

Данни за банков превод:

Фирма: Фууд Номадс ООД​
IBAN: BG72STSA93000029335474
BIC: STSABGSF
Основание за превод: 
Вечеря, Име и Фамилия

* Мястото ви се запазва след получено плащане.

Lobster
057_WF_-0919_V1_final_edited.jpg
057_WF_-2523_V1_final.jpg
057_WF_-3259_V1_final.jpg
057_WF_-0946_V1_final.jpg
IMG_4477-Edit.jpg

За Бохо Лозенец: 

Бохо съществува за тези от нас, които обичат живота и се наслаждават на вкусовете му. Мисията им е да създадат перфектната обстановка, за да се насладим на всяко едно ядене – от брънч до вечеря. Когато и да се отбиеш в Бохо, винаги ще те очакват с отворени врати, натурална атмосфера и с много зеленина.

Менюто за нашите морски вечери е изготвено от Мюзейен, главен готвач в Бохо. Нейното отношение към качествените и сезонни продукти превръща Бохо в един от онези ресторанти, в които не просто се храниш, а преживяваш храната по един съвършенно нов начин. Пребиваването ѝ във Франция и Азия я среща с продукти и подправки, които променят завинаги възприятията ѝ за кулинарията. 

Винарско имение „Санта Сара“ се намира на Българското черноморското крайбрежие, на последните южни склонове на източната част на Стара планина. Винарната е създадена с мисията за правенето на безкомпромисни грозде и вина, с фокус върху качеството, иновативна визия и революционен подход на производство. Днес, те произвеждат занаятчийски вина, в неголеми обеми, отглеждани с устойчиви практики в чист микроклимат.

web_celler1_40d7edc5eb.webp

Партньори

Screenshot 2023-07-17 145520.png
16d7be_078eb4b4500b4363ac4cb6062d2d4d40~mv2.webp
01-01_edited.jpg
Oyster

"2 Лета" е българска марка за изцяло плодови, крафт ликьори, които се правят в продължение на, познахте, 2 лета. През първото се берат сливите за бъдещия дестилат, а през второто - пресните малини/череши. Подходящи са както за дижестив, така и за коктейли, а нашите гости ще се насладят и на десерт, вдъхновен от вкусовете на ликьора.

Logo_2Leta-Color-RGB_edited.png

Експертният екип зад ''Букет в Колет'' ще ни помогне да създадем романтична и красива обстановка на нашите вечери.
Водени от любовта към природата и цветята, те предлагат първата флорална абонаментна кутия на българския пазар, както и всякакви други красоти и услуги, свързани с цветя.

c7f7ef_e25d5db7555e404ea54c651e6b0b21f7~mv2.png

Нашите приятели от  "Елис Сюприйм Тейст“ за пореден път ще допринесат към нашите събития с висококачествени маслинови масла и балсамов оцет, като ексклузивни представители и вносители на световноизвестните марки Ariston и Nobleza Del Sur Premium Gourmet за България.

Elly_s_Logo_png-removebg-preview.png
bottom of page