
Taste of the
Black Sea
Представяме ви две ексклузивни морски pop-up вечери в Лозенец, вдъхновени от любимото Черноморие и носталгичните вкусове, които го отличават.
На тези две pop-up вечери ще ви предложим изискано пет степенно меню, създадено от главния готвач на ресторант Бохо - Мюзейен. Менюто ще ви отведе на вълнуващо вкусово пътешествие из Черноморието, на което ще (пре)откриете вкусовете, с които всички свързваме Черноморието - топъл геврек на плажа, задушени миди, варена царевица или пък фунийка вестник с черноморски скариди. Всяко едно ястие ще бъде умело съчетано с безкомпромисните вина на винарско имение Санта Сара, а техен представител ще ви разкрие тайните на Черноморския тероар.
Вечерите ще се проведат на “тайната тераса на Бохо” - красива и уединена тераса с панорамна гледка над морето, специално декорирана за събитието. Ще седнем заедно, на дълга маса под звездите споделяйки общо кулинарно изживяване. Тази атмосфера ще ви даде възможност да се запознаете с нови любопитни хора и ще придаде на вечерта допълнителен чар и вълнение.
Очакваме ви!
Детайли
Кога? Петък, 28.07 & Събота, 29.07 от 20:00ч.
Къде? Тайната тераса на Бохо Лозенец :)
Колко? 150 лв.
Начин на плащане: банков превод
Данни за банков превод:
Фирма: Фууд Номадс ООД
IBAN: BG72STSA93000029335474
BIC: STSABGSF
Основание за превод:
Вечеря, Име и Фамилия
* Мястото ви се запазва след получено плащане.







За Бохо Лозенец:
Бохо съществува за тези от нас, които обичат живота и се наслаждават на вкусовете му. Мисията им е да създадат перфектната обстановка, за да се насладим на всяко едно ядене – от брънч до вечеря. Когато и да се отбиеш в Бохо, винаги ще те очакват с отворени врати, натурална атмосфера и с много зеленина.
Менюто за нашите морски вечери е изготвено от Мюзейен, главен готвач в Бохо. Нейното отношение към качествените и сезонни продукти превръща Бохо в един от онези ресторанти, в които не просто се храниш, а преживяваш храната по един съвършенно нов начин. Пребиваването ѝ във Франция и Азия я среща с продукти и подправки, които променят завинаги възприятията ѝ за кулинарията.
Винарско имение „Санта Сара“ се намира на Българското черноморското крайбрежие, на последните южни склонове на източната част на Стара планина. Винарната е създадена с мисията за правенето на безкомпромисни грозде и вина, с фокус върху качеството, иновативна визия и революционен подход на производство. Днес, те произвеждат занаятчийски вина, в неголеми обеми, отглеждани с устойчиви практики в чист микроклимат.

Партньори




"2 Лета" е българска марка за изцяло плодови, крафт ликьори, които се правят в продължение на, познахте, 2 лета. През първото се берат сливите за бъдещия дестилат, а през второто - пресните малини/череши. Подходящи са както за дижестив, така и за коктейли, а нашите гости ще се насладят и на десерт, вдъхновен от вкусовете на ликьора.
Експертният екип зад ''Букет в Колет'' ще ни помогне да създадем романтична и красива обстановка на нашите вечери.
Водени от любовта към природата и цветята, те предлагат първата флорална абонаментна кутия на българския пазар, както и всякакви други красоти и услуги, свързани с цветя.
Нашите приятели от "Елис Сюприйм Тейст“ за пореден път ще допринесат към нашите събития с висококачествени маслинови масла и балсамов оцет, като ексклузивни представители и вносители на световноизвестните марки Ariston и Nobleza Del Sur Premium Gourmet за България.