top of page
Copy of Гроздобер Wix Banner (2).png

Тази година лавандуловите полета ще бъдат нашата сцена за едно ново, още по-вълшебно преживяване.
 

Заедно с вдъхновяващите момичета от the Connection Collective ви каним на три незабравими дни, изпълнени с ухание на лавандула, изкушаващо вино от Източна Тракия, изискани вкусове и споделени мигове под слънцето на Чирпанския Прованс — земя на аромат и вино, където магията се случва естествено.

Цени

На човек, за двойно
настаняване: BGN 990

 

Доплащане за единично настаняване: BGN 380

Краен срок за записване: 26 май

Локацията на нашето пътешествие e в чудесния регион на Чирпан, където ще можете да стигнете лесно със собствен или обществен транспорт.

Акценти:

  • 2 нощувки в бутикова вила с домашно приготвени закуски 

  • Тематична споделена вечеря “Пролет” с представяне на вина от местна винарна 

  • Посещение на модерна винарна с дегустация на пенливи и тихи вина

  • Разходка из лавандуловите полета на залез слънце

  • Посещение на дестилерия за етерични масла и разкриване на тайните на лавандулата

  • 4 степенна вечеря под открито небе в съчетание с регионални вина

  • Уъркшоп за квасен хляб

  • Транспорт по време на уикенда

Image by Vaiva Deksnyte
Anchor 1

Запишете се:

Благодарим Ви!

Тhe Connection Collective

 

Запознайте се с Елеонора и Йоана – приятелки от детството, които от малки се въртят около масата (и печката). Обединява ги страстта към храната и желанието да събират хората около нея.

След години на домашни вечери, експерименти и безброй споделени хапки, решават да стартират собствен supper club, чрез който да събират непознати и познати около любовта към храната и интересните преживявания. Така се появява The Connection Collective – концепция която създава вкусни срещи, увлекателни разговори и интерактивни вечери.

tcc-introducing-post (1).jpg
DSC00893-HDR-scaled.jpg

За Вилата
 

Нашият дом за три дни е вила, носеща в себе си духа на миналото и удобствата на настоящето.


Всяка стая има собствен характер и самостоятелна баня, а широкият двор ни приканва за време за себе си – с книга под сянката или в басейна.

Тематична Вечеря “Лавандулово Лято”

Ще започнем нашето приключението с тематична вечеря във вилата.

 

Ястията ще бъдат вдъхновени от богатството на лятото и съчетани с дегустация на вина от местна изба, отвеждайки ни на кулинарно пътешествие в местния тероар.

DSC09823-HDR-scaled.jpg
Image by Aleisha Kalina

Пътят на лавандулата и пенливото вино
 

Съботата ще ни отведе сред редове от лавандула.

Ще посетим първата по рода си в България дегустационна зала за пенливо вино, където ще научим за уникалните качества на българското пенливо вино и как то може да се конкурира със световните шампански марки.

Посещение на дестилерия и разходка в полетата

Ще научим как се ражда чистото лавандулово масло и защо българската лавандула пленява света. После с чаша вино в ръка ще се потопим в залеза сред безкрайните лилави полета – момент, който остава завинаги в сърцето.

img_1837-1678202416294.webp
l1020999--edited-1681027396506.webp

Вечеря под звездите

Завършвайки нашето съботно приключение, ще се насладим на специална вечеря под звездите във вълшебния двор на дестилерията. Ще опитаме изискани ястия, внимателно съчетани отново с вино от региона.

Уъркшоп за квасен хляб с The Connection Collective

 

В неделя ще се съберем около масата, за да се докоснем до живата култура на кваса  – ще разберем какво всъщност представлява, как да се грижим за него и как да го захранваме.

 

Ще омесим заедно хляб, ще усетим магията на ферментацията и ще създадем не просто тесто, а жива връзка с храната. Всеки гост ще си тръгне с бурканче с квас, рецепта и вдъхновение, за да продължи ритуала у дома.

Sourdough Bread
bottom of page