top of page
Green Watercolor Thank You Card (1).png

Великденска Подаръчна Кутия

За предстоящите празници сме Ви приготвили подаръчна кутия с тематични за Великден продукти, които да допълнят празничната Ви трапеза. Подходящи за подарък или за лична употреба, надяваме се да донесат много хубави емоции!

IMG_1469_edited_edited_edited_edited.jpg
dsf_edited_edited_edited.jpg

Ето какво е включено в кутията: 

Дизайнерски керамични чашки за яйце/еспресо

Две дизайнерски многофункционални керамични чашки, които могат да бъдат използвани както за поставка за яйце, така и за еспресо. Ръчно изработени в Португалия, в различни пролетни цветове тези чашки ще добавят нотка уникалност и настроение към всяка маса.

Бутилка червено вино Драгомир Сарва Рубин

Сарва е емблематична серия за винарска изба Драгомир, включена в стоте най-добри винарни в света. Виното Сарва Рубин е направено с идеята да разкрие плодовия и по-лек характер на българския сорт Рубин. Перфектно се съчетава с Великденските ястия, а какво по-хубаво от това да посрещнете празника с близките Ви и с хубаво българско червено вино?

Шоколадови Easter egg
pop cakes

Три броя домашно направени яйца, обвити в шоколад и с пълнеж от три невероятни вкуса - козунак, лешник със солен карамел и шоколадово брауни. Облизването на пръстите е гарантирано.

Винен журнал
Food Nomads

Всеки запален винолюбител трябва да притежава дегустационен бележник, в който да записва впечатленията си от дадено вино. Нашият журнал е с бели страници, за да позволява лесно, бързо и неангажиращо да водиш своите бележки по начина, по който искаш. 

Цена: 72 лв

Данни за банков превод:

Фирма: Фууд Номадс ООД
IBAN
: BG72STSA93000029335474
BIC: STSABGSF

Основание за превод: Великденска кутия Име и Фамилия

*Цената не включва доставка. Кутиите се изпращат след получено плащане.

Поръчайте своята Великденска Кутия

Начин за доставка:
Изпращане на кутията:
Опции за плащане

Благодарим Ви!

bottom of page